Totalrenovering & Energieffektive Løsninger hos Boligenergi

Hos Boligenergi tilbyder vi totalrenovering, effektive varmepumper og gulvvarme. Samarbejde med autoriserede firmaer garanterer kvalitet og komfort for din bolig.

Vi udfører totalrenovering af ejendomme

Eks. En totalløsning med montering af varmepumpe, graver ud og understøber fundament, isolerer gulvet, laver gulvvarme og støber gulvet. Herefter lægger vi gulv, evt. sildebensparket.

Understøbning af sokkel

Vi fjerner de gamle gulve og graver ud, så fundamentet kan understøbes, og der kan blive plads til isolering i gulvene.

Gulvvarme

Gulvvarme giver en række muligheder, som ikke kan opnås med traditionelle opvarmningsmetoder. Ved at få installeret gulvvarme får du blandt andet det mest behagelige indeklima, da varmen fordeles mere jævnt end ved andre opvarmningsmetoder.
Det betyder altså, at du hverken oplever træk eller kolde zoner samt undgår støv der samler sig bag radiatorerne. Hvis du har små børn i kravlealderen kan de lege på et dejligt varmt gulv.

Du undgår radiatorer rundt omkring i huset, og du kan placere dine møbler lige hvor du vil, uden at tage hensyn til radiatorerne.
Kender du også til problemet med vand på badeværelsesgulvet? Med gulvvarme fordamper vandet i en fart, og gulvet bliver hurtigt varmt og tørt igen.

  Hvordan kan jeg hjælpe dig?


  Vægbeklædning/isolering

  Vi kan isolere ude med facadeisolering med eks. 150 mm. Rockwool, hvor vi pudser med væv og slutpudser med indfarvet slutpuds. Inde kan vi evt. isolere med 150 mm. Rockwool og herefter klæbe fermacell (15 mm. fiberplade) plader på væggene. Uanset hvilken metode man bruger, bliver der ingen kuldebro.
  Derfor er det bedre end traditionel isolering
  Fordelen ved isolering med granulat er, at man undgår kuldebroer. Kuldebroer som ofte opstår ved isolering med almindelig isoleringsmateriale i måtter, fordi måtter skal samles, tilskæres og tilpasses til bygningen de placeres i. Det giver en forbindelse fra ydermur til indermur, som ikke kan isoleres, og derfor trækker kulden ind.

  Granulatisolering lægger sig helt ud i alle revner og sprækker, og slutter derfor helt tæt. På den måde er du sikker på at undgå kuldebroer.

  Varmepumpe

  Vi monterer varmepumper i samarbejde med autoriseret VVS firmaer.
  Luft til vand varmepumpe er en effektiv måde at opvarme din bolig. Den kan bruge radiatorer, men det er bedst med gulvvarme, da temperaturen i gulvvarme er lavere.
  Da varmepumpen bruger vand i radiatorer til at varme, er anlægget indendørs ganske lydløst, særligt hvis du har nyere radiatorer eller gulvvarme.

  En af de helt store fordele er at pumpen også opvarmer dit brugsvand. Med opvarmning af brugsvand kan du spare yderligere på din varmeregning, og dit CO2 udslip. Denne type varmepumpe virker også under lavere temperaturer. Med en luft til vand varmepumpe behøver du altså sjældent at bruge ekstra strøm på at opvarme din bolig – selv når termometret bevæger sig et godt stykke under minusgraderne. Du kan få tilskud til at installere en varmepumpe og få nedslag i elafgiften.

  Du kan altid ringe til os på 40 93 53 00, så hjælper vi gerne med mulighederne.

  Boligenergi: Din nøgle til store besparelser, et sundere indeklima og optimal boligbeskyttelse. Oplev den unikke kombination af hjertevarme og ekspertise med vores dedikerede team.

  Det siger vores kunder

  Vi har været meget tilfredse med vores 100 mm facade-isolering, som vi lavet i 2015. Vi fik ordnet nordsiden og begge gavle, som gav en besparelse på fjernvarmen på 35.000 kr. på første regning.

  I år, 2023, fik vi så isoleret sydsiden, hvor der er 8 altaner, hvilket betyder ekstra tilpasning af materialet. Arbejdet er professionelt udført og har bevirket at lejlighederne i sommervarmen, har været meget mere behagelige. Så nu glæder vi os til vinteren.

  Med venlig hilsen

  ABF- Frederiksværk

  Få et hurtigt og præcist overslag på facadeisolering med vores nemme prisberegner. Spar tid, energi og penge nu!

  Danmarks billigste Facadeisolering

  Som eksperter inden for facadeisolering sikrer vi ikke bare betydelige besparelser på din varmeregning, men også et sundt hjem uden fugtproblemer. Invester i kvalitet og ekspertise!

  Isolering efterisolering energifornyelse

  Vi har energioptimeret i hele DK

  Send os din adresse – så leverer vi lokale referencer.