Energioptimering og Renovering med Boligenergi

Boligenergi, ledet af Benny Jensen, tilbyder kvalitets energibesparelser og direkte samarbejde med producenter for den bedste pris.

Om Boligenergi

Boligenergi drives af Benny Jensen og har base i Bryrup nær Silkeborg. Benny blev i 1971 udlært tømrer, og er efteruddannet som Energivejleder ved Teknologisk Institut – du kan læse mere om de færdigheder uddannelsen giver her: http://www.energivejlederen.dk/

Boligenergi har specialiseret sig i energibesparelser i din bolig. Vi energioptimerer din bolig med vinduer, facader, loft, hulmursisolering med mere. Læs mere om efterisolering og energioptimering her.

Boligenergi gør brug af sit stærke netværk af leverandører i hele landet, så du får udført opgaven hurtigst muligt – enten af os, eller af en operatør i dit lokalområde.

Boligenergi: Din nøgle til store besparelser, et sundere indeklima og optimal boligbeskyttelse. Oplev den unikke kombination af hjertevarme og ekspertise med vores dedikerede team.

Direkte Indkøb og Kvalitetsinstallationer med Boligenergi

Boligenergi udfører underleverandørarbejde og køber ind i store partier. Vi importerer vinduer og isolering til den rigtige pris, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten, men indkøber direkte hos producenten eller der, hvor det er billigst.

Vi står selv for transporten og udfører evt. selv monteringen. Vi har sørget for, at du ikke skal betale for fordyrende mellemled, men i stedet kan få løst opgaven til den helt rigtige pris.

  Hvordan kan jeg hjælpe dig?


  Danmarks billigste Facadeisolering

  Som eksperter inden for facadeisolering sikrer vi ikke bare betydelige besparelser på din varmeregning, men også et sundt hjem uden fugtproblemer. Invester i kvalitet og ekspertise!

  Isolering efterisolering energifornyelse

  Vi har energioptimeret i hele DK

  Send os din adresse – så leverer vi lokale referencer.