Moderne Facadeisolering med Boligenergi

Giv dit hjem et friskt udseende samtidig med at du sparer energi. Med Boligenergi får du en facade, der er både æstetisk tiltalende og energieffektiv.

Set et udvalg af vores referencer herunder

Hos Boligenergi har vi hjulpet kunder i hele landet med at opnå bedre indeklima og større besparelser. Vores arbejde har betydet lavere forbrug og et sundere indeklima der tilmed beskytter boligen.

2670 Greve

3300 Frederiksværk

Vedr. facadeisolering udført af Boligenergi.

Vi har været meget tilfredse med vores 100 mm facade-isolering, som vi lavet i 2015. Vi fik ordnet nordsiden og begge gavle, som gav en besparelse på fjernvarmen på 35.000 kr. på første regning.

I år, 2023, fik vi så isoleret sydsiden, hvor der er 8 altaner, hvilket betyder ekstra tilpasning af materialet. Arbejdet er professionelt udført og har bevirket at lejlighederne i sommervarmen, har været meget mere behagelige. Så nu glæder vi os til vinteren.

Med venlig hilsen
ABF- Frederiksværk

2720 Vanløse

8882 Fårvang

2200 København N

2830 Vium

2950 Vedbæk

Boligenergi er et utroligt professionelt firma, hvor alt fungerer fra start til slut. Alle aftaler er blevet overholdt. Håndværkerne har hele vejen igennem været venlige og hensynsfulde. Arbejdet på vores facade er blevet smukt og præcis som vi ønskede det.

Familien Knudsen
Vedbæk.

8700 Horsens

4100 Ringsted

Det er nu 3. gang vi har brugt Benny og hans medarbejdere til en større opgave

Facaderenovering

For 12 år siden udførte Benny og hans medarbejdere en facaderenovering på vores gamle hus fra 1897. I renoveringen indgik udvendig isolering, pudsning i en flot grå farve, samt montering af nye vinduer og døre i hele huset.

Totalrenovering

Sidste år købte vi et nyere hus, som blev total istandsat af Benny. Opgaven var nedrivning af mure, opsætning af nye lofter, nye vægge og flisegulv i hele huset. Ovenlys vinduer blev monteret i en flot løsning, hvor loftet blev hævet til kip. Yderligere monterede de også køkken, bad og bryggers.

Udestue

I år har Benny monteret en udestue på huset, som er flot udført og integreret i husets øvrige stil.

Anbefaling

Vi har været fuldt ud tilfredse med det udførte arbejde, og kan kun anbefale Benny og hans medarbejdere, og vi kan jo mærke på dem, at de sætter en stor ære i at udføre et godt og grundigt håndværksarbejde.

Line og Jesper
Ringsted

Boligenergi: Din nøgle til store besparelser, et sundere indeklima og optimal boligbeskyttelse. Oplev den unikke kombination af hjertevarme og ekspertise med vores dedikerede team.

Få et hurtigt og præcist overslag på facadeisolering med vores nemme prisberegner. Spar tid, energi og penge nu!

Danmarks billigste Facadeisolering

Som eksperter inden for facadeisolering sikrer vi ikke bare betydelige besparelser på din varmeregning, men også et sundt hjem uden fugtproblemer. Invester i kvalitet og ekspertise!

Isolering efterisolering energifornyelse

    Hvordan kan jeg hjælpe dig?


    Vi har energioptimeret i hele DK

    Send os din adresse – så leverer vi lokale referencer.